Zarząd

Michał Turek

Założyciel fundacji, pełni funkcję prezesa zarządu. Kontestator rzeczywistości, badacz jej smaków, zapachów i odcieni. Na co dzień dziennikarz Radia Plus. Jego pasja: człowiek, w każdym ze swoich wymiarów. Tropił go w dzikich Karpatach, szukał na dnie słowackich jaskiń i w katakumbach pod Długim Targiem w Gdańsku. Pasjonat Teorii Chaosu, własnoręcznie wyrabianych wędlin i dobrego napitku sprzed wieków. Wychowawca, instruktor ZHP, autor książek dla dzieci o historii Gdańska.
michal.turek@fundacjaplaster.org.pl.
mob. 792 236 981

Małgorzata Kożyczkowska

Założycielka Fundacji, pełni funkcję członka zarządu. Absolwentka Wyższej Szkoły Administracji i Biznesu w Gdyni. Posiada wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu operacyjnym w UPC Polska sp. z o.o. gdzie odpowiedzialna była za sprzedaż, obsługę klienta, serwis i instalacje, inwestycje. Od 2007r. związana była z handlem wielkopowierzchniowym Leroy Merlin sp. o.o. oraz NOMI SA gdzie odpowiedzialna była za sprzedaż, obsługę klienta, rozwój pracowników.
malgorzata.kozyczkowska@fundacjaplaster.org.pl

Wojciech Harapkiewicz

Wice prezes
wojciechharapkiewicz@wp.pl
mob. 607 607 155

Anna Bogdanowicz – Turek

Kierownik Biura
Absolwentka Ekonomii na Uniwersytecie Gdańskim. Z powodzeniem ukończyła Program Menagerski w Leroy Merlin, gdzie pracowała kilka lat jako Kierownik różnych działów handlowych. Po czym realizowała się jako kupiec w jednym z największych Centrów Dystrybucji w Polsce. Współorganizowała cykliczne rejsy dla niepełnosprawnych dzieci i dorosłych. Na co dzień szczęśliwa mama trzy letniego Kacpra, fanka żeglarstwa stacjonarnego oraz balkonowego uprawiania pomidorów.